Het is niet verwonderlijk dat steeds meer bedrijven de mogelijkheid benutten om online te adverteren. Het is doorgaans goedkoper en flexibeler dan de traditionele reclame in de papieren vorm. Met een uitgekiende, redactionele insteek in combinatie met een groot bereik aan lezers, vormt Lezerzzz een interessant platform voor adverteerders. Door middel van deze positieve, redactionele formule is het relatief eenvoudig om de juiste doelgroep te bereiken waarbij de reclame continue gevonden kan worden.

Lezerzzz kenmerkt zich door verschillende artikelen, die zijn gerangschikt in goed gewaardeerde categoriën, waarbij advertenties op de juiste wijze en op de meest geschikte plaats kunnen worden weergegeven. Exclusieve interviews, korte vraaggesprekken en achtergrondverhalen in de breedste zin van het woord staan centraal.

Banners

Natuurlijk bestaan er banners in allerlei soorten en maten. Belangrijk is dat de vorm van adverteren efficiënt en doeltreffend wordt ingezet en de boodschap helder moet zijn. Daarnaast is het mogelijk om aansluiting te zoeken bij de redactionele thema’s van eerder geplaatste, redactionele artikelen. Een banner kan door de opdrachtgever worden aangeleverd voor plaatsing, maar deze dient dan wel kant-en-klaar te zijn. Daarbij moet deze aan een aantal minimale technische specificaties voldoen. Is dat niet het geval, dan kan deze door Lezerzzz worden opgemaakt. Aan deze werkzaamheden zijn extra kosten verbonden, buiten de kosten die voor het adverteren zullen worden berekend. Tevens wordt er inhoudelijk naar een advertentie gekeken. Deze moet binnen de doelstelling van de website passen. Lezerzzz helpt je graag om de juiste doelgroep op een gerichte wijze te bereiken. Wij staan overal voor open. Laat het ons weten. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing. Hierbij is het uiteraard mogelijk om de beste tarieven en voorwaarden te bepalen.

Advertorials en testimonials

Een andere, specifieke vorm van het onder de aandacht brengen van een bepaalde dienst of een merk is het plaatsen van een advertorial. Lezerzzz beschikt over buitengewoon veel ervaring als het om deze vorm van adverteren gaat. Deze vorm van adverteren betreft een advertentie welke veel weg heeft van een redactioneel artikel, maar dat feitelijk niet is. In de vormgeving wordt bovenaan duidelijk aangegeven dat het hier gaat om een advertorial. De kant-en-klare tekst kan worden aangeleverd door de opdrachtgever, maar kan ook in samenspraak met de redactie van Lezerzzz worden opgesteld. De teksten worden geschreven door vakmensen. Dat geldt ook voor het nemen van een bijbehorende foto. Wat ook kan, zijn testimonials. Hierbij gaat het om al dan niet gefingeerde interviews met bijvoorbeeld klanten van een opdrachtgever, die vertellen waarom ze voor het betreffende merk of dienst hebben gekozen en wat hun ervaringen zijn. Er wordt duidelijk bovenaan in de opmaak aangegeven dat het hier gaat om deze wijze van adverteren. Datzelfde geldt voor partnercontent, waarbij de inhoud buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Lezerzzz valt.