Avontuurlijk reizen met nieuwe generatie van de iconische Jeep Wrangler

Het unieke Wrangler-design is direct herkenbaar aan de zevenslots grille, iconische ronde koplampen en vierkante achterlichten (foto: Fiat Chrysler Automobiles (FCA).

01-11-2017 | Van onze redactie – Sportief ieder terrein op? Zonder beperkingen? Jeep, uitvinder van de SUV, onthult de nieuwe generatie van de iconische Wrangler. De nieuwe Jeep Wrangler levert de best denkbare terreinvaardigheden, een modern design dat trouw is aan het origineel, geavanceerde en brandstofefficiënte aandrijflijnen en meer opties op gebied van open rijden.

Deze meest capabele SUV ooit werd nog niet eerder zo royaal uitgerust met veiligheidssystemen en geavanceerde technologie. Het unieke Wrangler-design is direct herkenbaar aan de zevenslots grille, iconische ronde koplampen en vierkante achterlichten. Verder is de aerodynamica verbeterd en kan de voorruit, speciaal voor de offroad puristen, naar beneden. Meer beeld komt beschikbaar tijdens de Los Angeles Auto Show op 29 november. Lezerzzz bericht hier later verder over.

Best-in-class rijcapaciteiten

Jeep kan bogen op meer dan 75 jaar heritage. Het Amerikaanse automerk is uitvinder van de SUV en stationwagon. Jeep maakt oersterke auto’s met best-in-class rijcapaciteiten, vakmanschap en veelzijdigheid voor mensen die op zoek zijn naar avontuurlijke reizen. De Jeep line-up bestaat uit de Renegade, Compass, Cherokee, Grand Cherokee en Wrangler.

Be the first to comment

Leave a Reply