Heb je een tip voor de redactie, bijvoorbeeld in de vorm van een idee voor een interview of denk je dat het leuk is als je zelf geïnterviewd wordt door Lezerzzz? (foto: Richard Helwig)

Vragen en/of nadere informatie

Heb je vragen en/of wil je nadere informatie over Lezerzzz, neem dan gerust contact met ons op. Wij krijgen dagelijks echter erg veel berichten. Gebruik daarom het onderstaande contactformulier. Geef jouw vraag zo volledig mogelijk door. Er wordt geprobeerd zo snel mogelijk te reageren.

Persberichten

Persberichten en andere gegevens kunnen gestuurd worden via het onderstaande contactformulier. Wij zullen alleen reageren als de inzending voor Lezerzzz bruikbaar is. Er wordt geen standaard ontvangstbevestiging verstuurd.

Adverteren

Informatie over adverteren op Lezerzzz vind je onder het juiste kopje, helemaal onderaan deze pagina, in de zwarte balk.

Feedback

Om feedback door te geven over Lezerzzz kun je gebruik maken van het onderstaande contactformulier. Reageren op artikelen kan doorgaans via de sociale media.

https://facebook.com/lezerzzz
https://twitter.com/lezerzzz
https://instagram.com/lezerzzz

Tip de redactie

Heb je een tip voor de redactie, bijvoorbeeld in de vorm van een idee voor een interview of denk je dat het leuk is als je zelf geïnterviewd wordt door Lezerzzz? Geef het aan ons door via het onderstaande contactformulier. Dan kijken wij of er iets mee gedaan kan worden.