Formule Watertuin Naaldwijk biedt alles binnen handbereik

dsc_4418
Doordeweeks liggen de prijzen per persoon aanzienlijk lager en is het stukken rustiger (foto: Lezerzzz).

11-12-2016 | Van onze redactie – De formule ‘all you can eat’ is hot. Restaurant Watertuin Naaldwijk biedt een all inclusive concept aan voor zowel ontbijt, lunch als diner. De werkwijze is simpel. Je reserveert een tafel en je betaalt een vast bedrag per persoon. Dit is inclusief alle gerechten en dranken. Hierbij maak je zelf een keuze uit welk arrangement je wilt hebben. Kies wel een dag en tijdstip uit dat het niet druk is.

Weten wat je na afloop in een restaurant kwijt bent, is bij dit restaurant heel gewoon. Als je binnen de afgesproken (en dus vooraf betaalde) tijd blijft, is er niets aan de hand. We hebben hier te maken met een dynamisch horecabedrijf. Is dit de manier van eten voor de toekomst? Geen obers meer aan je tafel om de bestellingen op te nemen en niet lang wachten totdat je bestelling eindelijk aan tafel arriveert. Je haalt alles zelf. Hier maken koks achter de uitgebreide buffetten de gerechten klaar waar je zelf bijstaat. Live dus. En wat daar staat is teveel om op te noemen. Denk aan de Franse keuken, de verfijnde Japanse  sushi en sashimi, de Mediterrane keuken tot aan Aziatische wokgerechten. Het dessertgedeelte is aan de andere kant van het restaurant te vinden waarbij je eindeloos kunt kiezen uit diverse soorten fruit, cakes en ijs.

Rijkelijk gevuld

Ons bezoek stelt zeker niet teleur. De buffetten zijn rijkelijk gevuld en op de gevarieerdheid is niets aan te merken. De bediening is redelijk snel met het weghalen van de gebruikte borden en bestek. Op de plek waar wij zitten zijn er langdurig veel hinderlijke vliegjes aanwezig. Jammer, want hier had een doeltreffende oplossing voor bedacht kunnen worden. Extra leuk is dat wanneer je jarig bent, op die dag gratis mag eten. Dus als één all inclusive arrangement. Vergeet daarbij niet om je legitimatiebewijs mee te nemen. Wel moet er altijd één betalende volwassene mee om gebruik te kunnen maken van deze actie. Het restaurant is zeer geschikt voor kinderen. Niet in de laatste plaats voor de prachtige vijver met vissen.

Een leuk dagje uit

Voor onze lunch zijn we € 31,95 per persoon kwijt en dat geldt voor vier uurtjes. Beneem daarbij dat je werkelijk alles binnen handbereik hebt. Spijt hebben we allerminst. Het is een leuk dagje uit welke zeker voor herhaling vatbaar is. We proberen dat zeker nog een keer bij een andere vestiging in het land uit want de groei zit er bij dit horecabedrijf stevig in. Bijtijds reserveren is overigens wel aan te bevelen. Zeker in het weekend zijn wachttijden van twintig minuten geen uitzondering, afgezien van het vinden van een parkeerplekje voor de auto. Doordeweeks liggen de prijzen per persoon aanzienlijk lager en is het stukken rustiger. En dat is dus niet verwonderlijk.

Locatie: Grote Woerdlaan 38, Naaldwijk

Website: www.watertuin.nu