Goodbye November!

Vaak ga ik van de paden af om de mooiste plekjes te vinden, zo heb ik dat hier weer gedaan (foto: Marion van Zutphen).

11-12-2017 | Marion van Zutphen – November, en ook de herfst, is nu echt aan zijn eind gekomen. Super jammer, want de natuur gaat er weer heel anders uit zien! Zoals een prachtig verstopt plekje in de bossen.

Ik liep op een pad in een stukje bos waar ik nog niet eerder ben geweest, en zag in de verte dit mooie stukje. Vaak ga ik van de paden af om de mooiste plekjes te vinden, zo heb ik dat hier weer gedaan. Zie je me al stuntelend door het bos heen klauteren? Elk jaar kijk ik een beetje op tegen de herfst omdat ik meteen aan kou en regen denk. Stiekem geniet ik tegelijkertijd er weer volop van. De natuur die aan het veranderen is. Ik ben klaar voor de winter. Ik hou absoluut niet van kou, maar kou geeft sneeuw en bevroren plaatjes. Dat is dan wel weer fijn.

Marion Zutphen is als duizendpoot een enorme fashion liefhebber, is gek op de natuur, fotografeert dat het een lieve lust is, gaat als dromer door het leven, staat te boek als een creatieveling en is altijd op zoek naar avontuur. Zij deelt regelmatig haar ervaringen op Lezerzzz en heeft daarnaast haar eigen website The Dutch Adventure Seeker.