‘Groeten van MAX’ brengt deze zomer weer groot en klein vakantieleed

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een passende oplossing te komen (foto: Omroep MAX).

23-05-2018 | Van onze redactie – Omroep MAX zendt deze zomer het elfde seizoen van ‘Groeten van MAX’ uit. Presentator Sybrand Niessen besteedt in dit televisieprogramma weer aandacht aan groot en klein vakantieleed. En dat gebeurt op een leerzame en informatieve manier.

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een passende oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest ‘De Accomodatietest’ uit. Wekelijks test hij of zij een vakantieadres dat op het internet slecht beoordeeld wordt. Is de onvoldoende beoordeling terecht of is de accommodatie toch een positief keurmerk van dit programma waard? Nieuw dit seizoen is de rubriek ‘Zomer in Nederland’, waarin verschillende campings in Nederland worden bezocht. Weer of geen weer, veel mensen verkiezen de oer-Hollandse camping boven het buitenland. Van volkse campings tot glampings voor echte luxepaarden en van grote familiecampings tot naaktcampings. ‘Groeten van MAX’ bezoekt allerlei soorten kampeerplekken en portretteert interessante campinggasten. Na iedere uitzending is er, afhankelijk van het onderwerp, de mogelijkheid om via de chat vragen te stellen aan de deskundigen, waaronder Yda Matthijssen (ANWB) en Jeanine Janssen (MAX Ombudsman), op www.maxvandaag.nl. ‘Groeten van MAX’ is geproduceerd door Tuvalu Media in samenwerking met Omroep MAX. Elke maandag om 20.30 uur op NPO 1, vanaf maandag 28 mei. In verband met de WK Voetbal zijn er geen uitzendingen op 18, 25 juni en 2 juli.