Problemen op reis? Laat het gerust even weten (foto: Lezerzzz).

Van onze redactie – Lezerzzz wil graag alles weten als het om de besteding van vrije tijd in de breedste zin van het woord gaat. Wij hebben niet alleen oog voor belangrijke onderwerpen, maar kijken ook achter het minder bekende nieuws.

Je hoeft echt geen spraakmakende zaken aan te dragen, maar het mag ook een stukje minder. Dat kan gaan over jouw bijzondere hobby waar je al jarenlang veel plezier aan beleeft, maar ook over een vakantiehuisje waar je niet in hebt kunnen slapen omdat je op de plaats van bestemming niet meer dan een rommelige bouwplaats aantrof. Wil je die ervaringen kwijt?

Wij laten je persoonlijk weten als we iets gaan doen met jouw inzending. Het is wel belangrijk dat je bij inzending akkoord gaat met openbaarmaking op deze website, dat je hiertoe bevoegd bent en dat er geen inbreuk wordt gemaakt op enig aan een ander toekomend recht, waaronder in ieder geval enig recht van intellectuele eigendom. Wij publiceren uiteraard pas na jouw toestemming.

Stuur jouw tip via de onderstaande mogelijkheid naar ons. Vergeet niet om jouw telefoonnummer in het bericht te vermelden zodat we je kunnen bellen als dat nodig is. Gezien de vele reacties die wij dagelijks binnenkrijgen is het helaas niet mogelijk om overal op te kunnen reageren.