Leuke dingen doen in je vrije tijd. Daar gaat het om (foto: Lezerzzz).

Van onze redactie – Lezerzzz is een website gericht op de lezer die ontspanning zoekt, graag leuke dingen doet in de vrije tijd en aandacht heeft voor de meest uiteenlopende onderwerpen op dat gebied. En soms best kritische vragen stelt. De doelgroep is niet aan leeftijd gebonden. Inhoudelijk gaat het o.a. om praktijkartikelen, verhalen, reportages, recensies en interviews welke vooral eenvoudig zijn te consumeren. Kort en krachtig.

Mooi weer of slecht weer, ver weg of juist dichtbij, alleen of met anderen, met weinig of veel budget: de besteding van vrije tijd kun je op oneindig veel manieren invullen. Helemaal naar jouw wensen. Even niets moeten. Genieten van wat je graag doet. Geen werk, geen studie en geen andere verplichtingen. Vrije tijd wordt vooral geassocieerd met het doen van leuke dingen. Bij Lezerzzz blader je ontspannen door de artikelen en maak je kennis met allerlei onderwerpen die interessant zijn om te lezen. Krijg je te maken met verhalen en ervaringen van anderen. Kom je op ideeën om er even een paar uurtjes tussenuit te piepen. Krijg je zin in het organiseren van korte dagtrips of het op vakantie gaan. Maar ook tijdsbesteding in de vorm van het beoefenen van een hobby of het doen van werk wat je leuk vindt, behoort tot de vele vormen van ontspanning. Kortom, Lezerzzz lees je op die momenten dat je even tijd hebt. Bij het ontbijt, bij de koffie of gewoon even tussendoor. Op je tablet, smartphone of thuis op je computer. Met behulp van de vaste categorieën is het handig om je te richten op bepaalde, persoonlijke voorkeuren. Je vindt er geen lijsten van vakantiebestemmingen, hotels of pretparken. Geen klakkeloze beoordelingen die niet op eigen ervaringen zijn gebaseerd. En vooral geen loze vulling.

Duizenden bezoekers

Ons streven is om een uitdagende en vooral leuke website te zijn met de meest aantrekkelijke en uiteenlopende redactionele artikelen op het gebied van vakantie en vrije tijd. Stuk voor stuk met zorg gemaakt door mensen die weten waar ze het over hebben. Voorzien van eigen foto’s. Vooral bedoeld om inspiratie op te doen. Met een enthousiaste en gedreven redactie die dagelijks haar lezers weet aan te spreken en te boeien. Nauwkeurig houden we zeer regelmatig de eigen statistieken van onze website bij. Hieruit blijkt dat dagelijks duizenden bezoekers Lezerzzz steeds weer weten te vinden. Dat is Lezerzzz. Dat is verstandig omgaan met vrije tijd.

Persberichten

Tips voor de redactie, toezenden van persberichten, testaanvragen, recensieverzoeken en andere redactionele informatie die voor Lezerzzz interessant zijn, kunnen gestuurd worden via onderstaand contactformulier. Wij zullen alleen reageren als de inzending voor Lezerzzz (mogelijk voor nu of in de toekomst) bruikbaar is. Er wordt geen standaard ontvangstbevestiging verstuurd.

Online adverteren

Het is niet verwonderlijk dat steeds meer bedrijven de mogelijkheid benutten om online te adverteren. Het is doorgaans goedkoper en flexibeler dan de traditionele reclame in de papieren vorm. Met een uitgekiende, redactionele insteek in combinatie met een groot bereik aan lezers, vormt Lezerzzz een interessant platform voor adverteerders. Door middel van deze positieve, redactionele formule is het relatief eenvoudig om de juiste doelgroep te bereiken waarbij de reclame continue gevonden kan worden. Lezerzzz kenmerkt zich door verschillende artikelen, die zijn gerangschikt in goed gewaardeerde categoriën, waarbij advertenties op de juiste wijze en op de meest geschikte plaats kunnen worden weergegeven. Vrije tijdsbeleving in de breedste zin van het woord staat centraal.

Banners

Natuurlijk bestaan er banners in allerlei soorten en maten. Belangrijk is dat deze vorm van adverteren efficiënt en doeltreffend wordt ingezet en de boodschap helder moet zijn. Daarnaast is het mogelijk om aansluiting te zoeken bij de redactionele thema’s van eerder geplaatste, redactionele artikelen. Lezerzzz heeft in de opmaak van haar website een tweetal banners in het pakket die het meest worden toegepast en daardoor ook een gunstig tarief hebben. Overige formaten kunnen in overleg nader worden besproken.

1) Large rectangle (336×280 pixels). Door het vierkante formaat geldt deze banner als een veelzijdige advertentie om mee te werken. Ze kunnen in de pagina, in een bepaalde kolom worden geplaatst. Dat kan bij herhaling over meerdere pagina’s gebeuren zonder dat het storend is.

2) Leaderboard (728×90 pixels). Deze banner wordt meestal bovenaan een pagina geplaatst. Die positie naast het logo in de header geldt als prominente positie voor branding.

Een banner kan door de opdrachtgever worden aangeleverd voor plaatsing, maar deze dient dan wel kant-en-klaar te zijn. Daarbij moet deze aan een aantal minimale technische specificaties voldoen. Is dat niet het geval, dan kan deze door Lezerzzz worden opgemaakt. Aan deze werkzaamheden zijn extra kosten verbonden, buiten de kosten die voor het adverteren zullen worden berekend. Tevens wordt er inhoudelijk naar een advertentie gekeken. Deze moet binnen de doelstelling van de website passen. Lezerzzz helpt je graag om de juiste doelgroep op een gerichte wijze te bereiken. Wij staan overal voor open. Laat het ons weten. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing. Hierbij is het uiteraard mogelijk om de beste tarieven en voorwaarden te bepalen.

Advertorials

Een andere, specifieke vorm van het onder de aandacht brengen van een bepaalde dienst of een merk is het plaatsen van een advertorial. Lezerzzz beschikt over buitengewoon veel ervaring als het om deze vorm van adverteren gaat. Deze vorm van adverteren betreft een advertentie welke veel weg heeft van een redactioneel artikel, maar dat feitelijk niet is. In de vormgeving wordt bovenaan duidelijk aangegeven dat het hier gaat om een advertorial. De kant-en-klare tekst kan worden aangeleverd door de opdrachtgever, maar kan ook in samenspraak met de redactie van Lezerzzz worden opgesteld. Dat geldt ook voor het nemen van een bijbehorende foto. Een andere vorm zijn testimonials. Hierbij gaat het om al dan niet gefingeerde interviews met bijvoorbeeld klanten van een opdrachtgever, die vertellen waarom ze voor het betreffende merk of dienst hebben gekozen en wat hun ervaringen zijn. Ook hier wordt duidelijk bovenaan in de opmaak aangegeven dat het hier gaat om deze wijze van adverteren.

Via het contactformulier

Heb je vragen en/of wil je nadere informatie over deze website, neem dan gerust contact met ons op. Wij krijgen dagelijks echter veel berichten. Stuur daarom bij jouw inzending via het contactformulier dat je onderaan deze pagina kunt vinden. Vergeet niet te vermelden op welke categorie van Lezerzzz jouw vraag en/of opmerking betrekking heeft. Mogelijk moet jouw inzending bekeken worden door de betreffende auteur en/of redacteur van die categorie. Geef jouw vraag en gegevens zo volledig mogelijk door zodat we je in één keer goed van dienst kunnen zijn. Lezerzzz bemiddelt niet als het gaat om boekingen voor hotels, campings en andere verblijven. Wil je informatie over prijzen, beschikbaarheid en dergelijke of heb je een klacht over een accommodatie? Dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de betreffende eigenaar van het vakantieverblijf.