Vrije tijd wordt geassocieerd met het doen van leuke dingen (foto: Lezerzzz).

Van onze redactie – Lezerzzz is een website gericht op de lezer die ontspanning zoekt, graag leuke dingen doet in de vrije tijd en aandacht heeft voor de meest uiteenlopende onderwerpen op dat gebied. En soms best kritische vragen stelt. De doelgroep is niet aan leeftijd gebonden. Inhoudelijk gaat het o.a. om praktijkartikelen, verhalen, reportages, recensies en interviews welke vooral eenvoudig zijn te consumeren. Kort en krachtig.

Mooi weer of slecht weer, ver weg of juist dichtbij, alleen of met anderen, met weinig of veel budget: de besteding van vrije tijd kun je op oneindig veel manieren invullen. Helemaal naar jouw wensen. Even niets moeten. Genieten van wat je graag doet. Geen werk, geen studie en geen andere verplichtingen. Vrije tijd wordt vooral geassocieerd met het doen van leuke dingen.

Op die momenten dat je even tijd hebt

Bij Lezerzzz blader je ontspannen door de artikelen en maak je kennis met allerlei onderwerpen die interessant zijn om te lezen. Krijg je te maken met verhalen en ervaringen van anderen. Kom je op ideeën om er even een paar uurtjes tussenuit te piepen. Krijg je zin in het organiseren van korte dagtrips of het op vakantie gaan. Maar ook tijdsbesteding in de vorm van het beoefenen van een hobby of het doen van werk wat je leuk vindt, behoort tot de vele vormen van ontspanning. Kortom, Lezerzzz lees je op die momenten dat je even tijd hebt. Bij het ontbijt, bij de koffie of gewoon even tussendoor. Op je tablet, smartphone of thuis op je computer. Met behulp van de vaste categorieën is het handig om je te richten op bepaalde, persoonlijke voorkeuren. Je vindt er geen lijsten van vakantiebestemmingen, hotels of pretparken. Geen klakkeloze beoordelingen die niet op eigen ervaringen zijn gebaseerd. En vooral geen loze vulling.

Duizenden bezoekers

Ons streven is om de leukste website van Nederland te zijn met de meest aantrekkelijke en uiteenlopende redactionele artikelen op het gebied van vrije tijd. Stuk voor stuk met zorg gemaakt door mensen die weten waar ze het over hebben. Voorzien van eigen foto’s. Vooral bedoeld om inspiratie op te doen. Met een enthousiaste en gedreven redactie die dagelijks haar lezers weet aan te spreken en te boeien. Nauwkeurig houden we zeer regelmatig de eigen statistieken van onze website bij. Hieruit blijkt dat duizenden bezoekers Lezerzzz steeds weer weten te vinden. Dat is Lezerzzz. Dat is verstandig omgaan met vrije tijd.